Over ons

Ons dorpje mag dan klein zijn, maar er is elke week weer van alles te doen. Meer dan je dacht, zelfs!

Op Pernis Online vind je berichten vanuit Pernis, aan Pernis (en iedereen daarbuiten mag natuurlijk ook meelezen). Klein nieuws bestaat niet, dus alle berichten zijn welkom.

Sleutels verloren of gevonden? Wil je je buren feliciteren met de geboorte van hun baby? Ga je iets leuks organiseren? Moet je iets van het hart? Wil je iemand bedanken? Of misschien wel heel Pernis in één keer? Kan allemaal, dus mail het maar!

Ga je iets organiseren, laat dan je evenement, feest, bijeenkomst, theateropvoering, wat-dan-ook opnemen in de Agenda op Pernis Online. Denk niet dat jouw initiatief geen plekje verdient, want juist deze activiteiten maken Pernis tot wat het is!

De agenda mag zo compleet mogelijk zijn, liefst tot meer dan een jaar vooruit, want het is erg handig als je bij het plannen van een evenement rekening kunt houden met de plannen van anderen. Ook dit soort informatie kan je per mail aan me doorgeven.

De bedrijven van Pernis hebben natuurlijk ook hun plek op Pernis Online. Zij kunnen hun aanbiedingen, acties of hun bedrijf kenbaar maken met een (betaalbare) advertentie. Zoals dat vroeger kon in de ‘echte’ Pernisser. Die ik me nog kan herinneren. Maar ik ben dan ook al heel erg oud… ;-)

Heb je een bericht voor de rest van Pernis, mail me en ik ga ermee aan de slag.

Wil je er zeker van zijn dat je bericht op tijd geplaatst wordt, stuur je bericht dan minstens 5 werkdagen van tevoren aan ons op. En let op: tijdens schoolvakanties houdt Pernis Online ook vakantie. De mail wordt dan heel onregelmatig gelezen.

Groet,
Cindy van der Schee

 

Natuurlijk kan je Pernis Online ook volgen op Facebook: https://www.facebook.com/PernisOnline 

Bij het overnemen van teksten of foto’s van deze website is het altijd noodzakelijk om de bron te vermelden. Wil je iets overnemen, neem dan eerst contact met me op.