Contact

Op deze website is al het nieuws over Pernis welkom. Van groot tot klein, alles wat de bewoners van Pernis zouden moeten weten, krijgt een plaatsje op Pernis Online.

Via het onderstaande formulier kun je al je nieuwtjes over Pernis naar mij sturen. Kat kwijt? Wordt de buurman binnenkort 50 jaar? Je zus feliciteren met de geboorte van haar zoon? Ben je op zoek naar woonruimte, een oppas of naar een baan in Pernis? Je bericht is welkom. En wordt gratis geplaatst.

Pernis Online is ook een handige manier om veel mensen tegelijk te bedanken. In één keer heel Pernis bedankt voor de felicitaties of het medeleven.

Maar ik plaats ook graag de informatie over een evenement dat je organiseert. Of een activiteit waarvan je weet dat het plaats zal vinden. Zo maken we met elkaar de agenda van Pernis compleet.

Je kunt je bericht, liefst met een foto, ook mailen naar info@pernisonline.nl. Vermeld bij activiteiten a.u.b. de aanvangs- en eindtijd en waar het plaats gaat vinden.

Heb je iets gevonden in Pernis?
Ook daar plaats ik graag een oproep voor. Je hoeft het daarvoor niet langs te brengen bij me, maar een mailtje naar info@pernisonline.nl met een omschrijving van het gevonden voorwerp, de vindplaats, -datum en eventueel een foto is voldoende. Vermeld in de mail ook hoe de eigenaar contact met je op mag nemen.

Zeker weten dat je bericht tijdig geplaatst wordt?
Stuur je bericht liefst zo lang mogelijk van te voren op, maar ga zeker uit van drie werkdagen voor de plaatsingsdatum. Soms lukt het ook nog als je het later stuurt, maar dat kan ik niet garanderen.

Zodra je bericht verwerkt of ingepland is, stuur ik je daarover een kort mailtje.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

PernisOnline is een uitgave van Echt Gaaf.
Ring 104
3195 XP Pernis
010-4722636
info@pernisonline.nl

KvK Rotterdam 55497691

Ingestuurde berichten worden bijna altijd, maar niet altijd, geplaatst en soms wordt de tekst ingekort.