Poster Zanguurtje Buurthuis 180419

Op donderdag 19 april 2018 zal er een zanguurtje zijn in het Buurthuis/Huis van de wijk. Aanleiding voor dit zanguurtje is het afscheid van de stichting Dock (voorheen Welzijn Pernis) van het oude vertrouwde Buurthuis en de verhuizing naar de nieuwe locatie De Bonte Koe. 

Het Ouderenkoor heeft, vanwege de verbouwing van Het Havenlicht, de afgelopen tijd gastvrijheid genoten in het Buurthuis. Dit was tot genoegen van beide partijen. Nu de verhuizing aanstaande is, willen de medewerkers van het Buurthuis en het Ouderenkoor dit zanguurtje aanbieden als afscheid en uit dankbaarheid voor de gastvrijheid en alle fijne activiteiten die het Buurthuis de gemeenschap van Pernis geboden heeft in het vertrouwde gebouw ‘Ring 15’.  

Tijdens het zanguurtje is er koorzang, maar er is ook ruimte voor samenzang, dan kan iedereen ook zelf meezingen met een aantal bekende liederen en liedjes.  

U wordt allen van harte uitgenodigd om er met elkaar een gezellig zanguurtje van te maken om zo het tijdperk in het Buurthuis af te sluiten en een nieuw tijdperk van De Bonte Koe in te gaan. 

Van harte welkom en tot ziens op donderdagmiddag 19 april in het Buurthuis/Huis van de wijk, Ring 15, Pernis. De aanvang is 14.30 uur.

Mede namens de medewerkers van het Buurthuis / Stichting Dock, 
leden en bestuur van Ouderenkoor Pernis