2018 Dekker Banner

Banketbakkerij Dekker al 90 jaar een begrip in Pernis en omstreken!

Wie regelmatig boodschappen doet aan de G.A. Soetemanweg, weet dat de verleidingen ergens in het midden van de winkelstraat soms moeilijk te weerstaan zijn. Bij het lezen van de aanbiedingen op het bord of het passeren van de etalage loopt het water je al in de mond.

Of je nu de dag wilt starten met een stevig en vers broodontbijt, zin hebt in een zoete of hartige snack, opzoek bent naar een smakelijke traktatie, iemand een prachtige taart cadeau wilt doen of op een warme zomerdag toe bent aan een heerlijk ijsje; je kunt ervoor terecht bij banketbakkerij Dekker, dat weet inmiddels iedereen in Pernis en omstreken.

Dat het ambachtelijke bakkersbedrijf al 90 jaar bestaat en ondertussen drie generaties verder is weet echter nog niet iedereen. Dirk Dekker nam in 1928 de bakkerij over van bakkerij Speelman. Zijn zoon Arie (zichtbaar op de linkerfoto) wist het bedrijf aan de Cremerstraat vervolgens goed draaiende te houden met behulp van zijn twee zussen. Zus Jo nam het stokje een aantal jaren over, omdat Arie ernstig ziek werd. Toen Johan Dekker de kans kreeg het familiebedrijf over te nemen, twijfelde hij geen enkel moment. Sinds 1995 tot aan de dag van vandaag nemen hij en zijn vrouw Marja de zaken waar.

Ondanks dat het runnen van een eigen onderneming hard werken is en veel uitdagingen kent, laten zij zich niet uit het veld slaan. Zes dagen per week staan zij vroeg op met passie voor het brood- en banketbakkers vak, oog voor kwaliteit en plezier in de verkoop van verse producten en het verlenen van service aan hun klanten. En dat hopen zij nog heel lang te kunnen blijven doen, laat Johan op de Facebook pagina van Banketbakkerij Dekker weten.

Johan en Marja, van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal! We wensen jullie een feestelijke dag toe en heel veel passie, plezier en succes voor de jaren die komen gaan…

Wie jarig is trakteert! Neem snel een kijkje in de winkel of op de Facebook pagina van Banketbakkerij Dekker als je benieuwd bent naar de aanbiedingen die gelden ter ere van het 90-jarig bestaan.