2017 Lego Tentoonstelling Pernissimo

Bij deze nodig ik je van harte uit voor mijn cultuurmixer en de opening van de Lego tentoonstelling bij Stichting Pernissimo. Op deze dag kun je de Lego tentoonstelling komen bewonderen die 3 weken blijft staan bij Stichting Pernissimo. 

Daarnaast is er in de avond een aanvullend programma van de cultuurscout. Zo kom je te weten wat het WijkUitBuro voor jou kan betekenen en welke subsidie mogelijkheden er zijn voor jou culturele activiteit/project.

Woensdag 20 december
19.00 - 21.00 uur (inloop 18.30)
Stichting Pernissimo, Burgemeester van Esstraat 34 Pernis

Met de komst van het nieuwe WijkUitBuro kunnen Rotterdamse initiatiefnemers hun eigen culturele project of activiteit beter zichtbaar maken. Het WijkUitBuro is een digitaal platform in de vorm van een website en een app, waarop alle culturele activiteiten uit de Rotterdamse wijken samen komen!

Daarnaast vertelt mijn collega Annet Schippers (cultuurscout Rozenburg & Hoek van Holland) over de verschillende kunst & culturele subsidie mogelijkheden vanuit de gemeente Rotterdam. Uiteraard is bij de Lego tentoonstelling ook de welbekende Lego piano te bewonderen en brengen de heren van Stichting Pernissimo een muziekstuk ter gehore. Natuurlijk wordt er ook gezorgd voor een drankje en een hapje.

Programma
18.30 uur  Inloop koffie/thee
19.00 uur  Welkomstwoord Jeroen van Veen en Titia Kitambala
19.10 uur  Presentatie WijkUitBuro door Diantha Spekman
19.25 uur  Presentatie: Geld voor uw idee
19.40 uur  Muziek Pernissimo 
19.55 uur  Borrel
21.00 uur  Afsluiting

Wil je hierbij zijn?  
Stuur dan vóór 18 december een mail naar pernis@cultuurscouts.com of bel/app naar 06-19789628.

Tot 20 december!

Met vriendelijke groet,

Titia Kitambala, Jeroen van Veen en Pieter Verhulst