2017 Avondvierdaagse2

2017-avondvierdaagse2.jpgDe 13e editie van de Pernisse Avondvierdaagse is achter de rug. Vier avonden schitterend wandelweer en weinig blaren maakten het voor de kleine tweehonderdvijftig wandelaars een echt wandelfeest.

Er werd natuurlijk in en rond Pernis gewandeld, maar ook Hoogvliet en Rhoon werden aangedaan, waarbij op een avond vier grote touringcars zorgden voor het vervoer naar het vertrekpunt waar vandaan naar Pernis terug gewandeld werd.

Een paar maanden terug leek het er even op dat de avondvierdaagse niet door zou kunnen gaan door een gebrek aan vrijwilligers, maar na een oproep was dat probleem snel opgelost. Een klein legertje vrijwillige verkeersregelaars, stempelaars, begeleiders en EHBO-ers zorgden samen met het bestuur van de Stichting Avondvierdaagse Pernis voor een soepel verloop zonder incidenten.

Dat bestuur neemt trouwens afscheid van initiatiefnemer en huidig voorzitter Bertus van der Steen sr. Hij wordt opgevolgd door zijn zoon Bertus jr. waarbij de organisatie van volgende edities in vertrouwde handen is.

Op de laatste avond waren er bloemen en een medaille voor alle deelnemers.

Foto en tekst: Niko Kok

Nog veel meer foto's van deze editie van de Avondvierdaagse Pernis, gemaakt door Niko Kok, zijn te vinden op https://myalbum.com/album/YiRUwmpPacvN.