Adres
Deijffelbroekselaan 67
3195 GS Pernis
Telefoon
010 - 416 84 75
Contact/social
A Verschoor Dakbedekkingen Kopfoto Gids

totaalrenovaties | isoleren | groendaken | gebruiksdaken | witte daken | zonne-energie | valbeveiliging

Alles onder één dak sinds 1983
Passie voor het vak en de mogelijkheden op daken kenmerkt ons familiebedrijf sinds de jaren ’60 van de vorige eeuw. Kennis en kunde vormen de basis van onze adviezen en oplossingen van dakzaken. Wij werken samen met zeer betrouwbare leveranciers en partners, die hun expertise, service en kwaliteit ruimschoots aan ons hebben bewezen. Daardoor kunnen we net wat meer bieden dan anderen en zijn we in staat op detail aan te passen aan de wensen van de klant. Maatwerk is onze specialiteit geworden.

Met name op het dak en door middel van duurzame daken is veel vooruitgang te boeken met betrekking tot energie besparing, opwekken van energie en comfort verhoging van binnenklimaat. Energieprestaties van daken hebben meer en meer invloed op de liquiditeit van eigenaren. Wij adviseren u graag wat voor u de beste keuze is voor korte en lange termijn.

Sinds 1996 zijn we lid van de branchevereniging Vebidak en zijn we VCA* gecertificeerd. We denken vanuit waterdichtheid met u mee, adviseren en daar waar nodig geven we een presentatie waarin we mogelijkheden en marktontwikkelingen in kaart brengen. Pragmatisch, eerlijk en helder.

Projecten, klein- en grootschalig, behartigen we van het idee tot uitvoering en onderhoud vanuit onze eigen organisatie aangevuld met betrouwbare partners voor specifieke vakbekwaamheid en uitvoering. We zijn goed op de hoogte van subsidie- en fiscale regelingen welke u als particulier, VvE, vereniging of MKB-klant kan dienen de netto investering te minimaliseren.

We zijn u graag van dienst.

A-Verschoor Dakbedekkingen
Deijffelbroekselaan 67
3195 GS Pernis
Tel.: 0104168475

Logo A Verschoor Gids