Adres
Deijffelbroekseweg 55
3195 GM Pernis
Telefoon
06 - 38 05 95 54
Contact/social
Allesvoorjeschoenen Gids

Verander de wereld, begin bij jezelf 

Van 2009 tot 2013 hebben Jolanda en René Nieuwenkamp meer dan tien reizen uitgevoerd naar Oeganda, gevolgd door een 7 maanden durende sabattical in 2013 Dit lange verblijf werd met name gebruikt voor het opzetten en continueren van projecten om kinderen te coachen, nieuwe projecten op te starten en een school en weeshuisproject te borgen.

Terug in Nederland bleek het niet eenvoudig te zijn om de draad weer op te pakken. De westerse manier van leven weer oppakken duurde meer dan een jaar en in 2015 waren we pas weer zo ver dat om nieuwe ideeen tot leven te brengen en een nieuwe zaak te starten. Een zaak waarin we oude schoenen willen pimpen met nieuwe accessoires. Allesvoorjeschoenen.nl moet aanvullen in een behoefte en daarnaast een doorstart zijn in het sponsoren van de behoeftigen in een warm land, 6000 kilometer hier vandaan. 

In samenwerking met  Mr.Lacy - een succesvol internationaal Nederlands sneakervetermerk, begonnen we in 2015 met het verkopen van sneaker en hipster schoenveters. De sneaker markt is hot, jong, krachtig, kwaliteit, kleurrijk, helder en sprankelend - en daar gaan wij voor. Klaar en trots om aan u een sneaker update aan te bieden. Herveter je schoenen! 

Nu, bijna 2018, is ons assortiment uitgebreid met een totaalaanbod waar de meeste schoenenwinkels niet aan kunnen tippen. We leveren alle mogelijke schoenveters voor klassieke schoenen, schoenpoets en schoen accessoires en zijn hoog in de ranglijsten van Google te vinden. We draaien een omzet die goed is voor bijna 200 euro ondersteuning in Oeganda per maand waarvoor we al twee kinderen volledig kunnen onderhouden. Onze doelstelling is 500 euro netto per maand. Weinig voor een doorsnee middenstander, heel veel om onze projecten voort te zetten. 

Helpt u mee? Kijk eens in onze shop en help mee in Afrika - www.veter.shop