Adres
Uiterdijk 42
3195 GK Pernis
Telefoon
010 – 472 32 29
Contact/social
De Jong Logo

Financiële dienstverlening

De Jong Bemiddeling is tussenpersoon op het gebied van financiële dienstverlening. Wij zijn behulpzaam bij het tot stand komen van overeenkomsten tussen klant en maatschappij.

Wij zijn onafhankelijk, wat betekent dat wij kunnen bemiddelen voor bijna alle banken en maatschappijen.Wij zoeken voor u naar een goede balans tussen prijs en kwaliteit.

Uiteraard volgen wij alle ontwikkelingen op de voet. Denkt u daarbij aan nieuwe wetgeving, nieuwe producten en de ontwikkelingen op de beurzen en andere financiële markten.

U kent ons misschien als financieel adviseur bij u in de buurt. Maar wij zijn ook Zelfstandig Adviseur van RegioBank.

Een solide bank met de persoonlijke aandacht die u mag verwachten van een bank. Waar u altijd binnen kunt lopen voor vragen en informatie. Wij luisteren naar uw wensen en geven professioneel en persoonlijk advies.

Onze bankproducten zijn eenvoudig en duidelijk met gunstige tarieven. Uw financiële zaken zijn bij ons in goede handen.

RegioBank is onderdeel van SNS REAAL en heeft ruim 550 vestigingen verspreid over Nederland. Bij ons kunt u uw bankzaken regelen zoals ú dat wilt. Graag nodigen we u uit voor een vrijblijvende kennismaking op ons kantoor op de Van Byemontsingel 1 in Pernis.

Surf ook rustig rond op onze website. Als u vragen heeft kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor een onafhankelijk advies.

Openingstijden 
maandag - vrijdag: 9:00 - 17:00 uur