Adres
Hogedijk 4
3195 KR Pernis
Telefoon
010-246 98 65
Contact/social
Patrick Droge Banner Boven Vierkant

Vormgever van schitterende tuinen
Patrick Dröge Hoveniers bestaat al bijna twintig jaar en is inmiddels een gerenommeerd hoveniersbedrijf in Rotterdam en alle omliggende gemeenten.

Uw tuin…
is zoveel meer dan een stukje grond achter uw huis. Het is de verlenging van uw woonkamer. De plek bij uitstek waar u alle seizoenen kunt genieten van het buiten zijn. Wanneer het ontwerp van uw ‘verlengde huiskamer’ precies bij u en uw woning past en de aanleg verzorgd is door een vakkundig hovenier, dan kunt u er op vertrouwen dat die tuin ook werkelijk ‘uw tuin’ is. Een buitenruimte waarin u zich thuis voelt en tot rust komt.

Patrick Dröge Hoveniers richt zich op tuinontwerpen en tuinaanleg. Uw tuin is maatwerk en zal precies aansluiten bij uw wensen. Uw tuin zal worden vormgegeven en aangelegd met liefde voor het vak, oog voor detail en gevoel voor stijl.

Vakkennis, ervaring en het gebruik van duurzame materialen zijn de ingrediënten waarmee Patrick Dröge Hoveniers uit Rotterdam dat stukje grond achter uw huis omtovert tot een tuin waar u altijd al van heeft gedroomd.

Heeft u al een tuin waar u trots op bent, maar vraagt het onderhoud teveel van uw tijd? Of heeft u niet de juiste kennis om uw beplanting en bomen optimaal te houden? Dan verzorgen onze hoveniers ook uw tuin- en boomonderhoud.

Patrick Dröge Hoveniers
Hogedijk 4
3195 KR Rotterdam
Tel. 010-246 98 65
Mob. 06-54 754 603
www.uw-hovenier.nl

Patrick Dröge Hoveniers is 24 uur per dag telefonisch bereikbaar.

Patrick Droge Hoveniers Brede Banner Onder Groot