Adres
Bakkeroordseweg 7
3195 GR Pernis
Telefoon
010-4385259 / 06-53387837
Contact/social
Prv1

Op 16 januari 1978 werd de ruitervereniging opgericht, sindsdien hebben wij als thuisbasis ons terrein aan de Bakkeroordseweg 7, 3195 GR te Pernis.

Onze vereniging beschikt over een: 
15 x 35 rijbaan , 20 x 60 rijbaan een paddock en 26 stallen.

De PRV is een vereniging met ca. 75 leden en wordt bestuurd door enthousiaste vrijwilligers. Op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag verzorgt de PRV verenigingslessen, deze worden gegeven door gediplomeerde instructeurs. De lessen zijn zo ingedeeld dat iedereen voldoende aandacht krijgt. Na de lessen is het altijd gezellig vertoeven in de kantine. 

Als het zomerseizoen aanbreekt dan organiseert de PRV zowel opengestelde (voor startkaarthouders) als onderlinge wedstrijden hiervoor verwijs ik u naar de knop “wedstrijden”.

Onderling wordt er gestreden op Koninginnedag om een wisselbeker die wordt uitgereikt aan degene met de beste punten van die dag, en een kampioensbeker aan het eind van het onderling seizoen met als afsluiting altijd een gezellige barbeque. 

In de winter strijden we in 3 onderlinge wedstrijden om de Paasbokaal die word uitgereikt op 2e Paasdag. 

Ieder jaar proberen we een equipe samen te stellen voor deelname aan diverse wedstrijden op regionaal niveau, zoals het CHIO Zuid-Holland Cup en de Verenigingswedstrijd van Kring 6 ZHE.

De PRV beschikt ook over een activiteiten club. Deze club organiseert o.a. kinderactiviteiten, clinics, feesten, ponykampen, bingoavonden en kaartmiddagen alles ten goede van onze vereniging.

Neem een kijkje op de pagina Activiteiten voor meer informatie.

We hebben ook een eigen sponsorplan (zie sponsorpagina), zo kunt u ons sponsoren door mee te doen met een reclamebord, vraag voor meer informatie naar

Dhr. HG Kramer
Wij hopen u graag eens te ontmoeten bij een van onze wedstrijden of activiteiten zodat u zich zelf kan overtuigen van de gezellige sfeer binnen onze vereniging.

Heb je interesse om lid te worden of wil je meer informatie? Klik dan hier

Tot ziens bij de PRV.