2018 Toernooi Menukaart

Open Euro-Trade tennistoernooi tennisvereniging Laatjes Kaai Pernis

Vanaf zaterdag 23 juni tot en met 1 juli is het weer een drukte aan de Pastoriestraat 27 in Pernis, want dan wordt het open Euro-Trade tennistoernooi gehouden voor dubbels in de categorie 4 tot en met 8. Ook dit jaar heeft de firma Euro-Trade uit Rhoon  zijn naam weer verbonden aan ons gezellige en sportieve tennistoernooi!

Gedurende de week beginnen de wedstrijden om 18.00 uur en in het weekend om 10.00 uur. Gespeeld wordt er in de speelsterktes 4 tot en met  in het damesdubbel, herendubbel en gemengd dubbel!

U kunt zich inschrijven als lid van de KNLTB tot en met 16 juni 2018 via www.toernooi.nl. Dus spelers uit de regio Pernis: nog vlug even inschrijven voor ons open toernooi!

Ook wordt er voor de inwendige mens gezorgd. Zowel voor spelers en toeschouwers is de keuken de gehele week geopend van 18.00 - 21.30 uur met maaltijden uit diverse landen. Maandag 25 juni Italië, dinsdag 26 juni Oostenrijk, woensdag 27 juni Turkije, donderdag 28 juni Indonesië en vrijdag 29 juni Amerika. In de weekenden hanteren wij de kleine kaart, zie onze menukaart!

Vrijdagavond 29 juni is er een feestavond met als zanger de befaamde Andrew Dean!

Wij hopen u te treffen op ons gezellige open Euro-Trade tennistoernooi aan de Pastoriestraat 27 te Pernis.

Tennisvereniging Laatjes Kaai