2017 Zellingstraat Tuin 6

Vanaf woensdag 6 december 2017, 20.00 uur, kunt u zich via woonnetrijnmond.nl inschrijven voor een woning in het wooncomplex ‘Zellingstraat’ in Pernis. 

Vrijkomende huurwoningen in dit complex worden aangeboden via het ‘wens en wacht’ model. Deze wijze van aanbieden van woningen is gericht op mensen die graag in dit complex willen wonen én bereid zijn te wachten tot hier een woning beschikbaar komt.  

De procedure is als volgt: Woonbron kondigt via lokale media zoals PernisOnline vooraf aan op welk moment de inschrijving voor deze complexen van start gaat. U schrijft zich in door op de website van Woonnet Rijnmond te reageren op een algemene advertentie voor dit complex. 

Hoe lang u zich kunt inschrijven hangt af van het aantal mensen dat zich aanmeldt. Bij voldoende inschrijvingen sluit Woonbron de inschrijving weer. Zo voorkomen wij dat de lijst te lang wordt en de kans dat u een woning krijgt erg klein wordt. Het is dus belangrijk dat u zo snel mogelijk reageert. Degene die als eerste interesse kenbaar heeft gemaakt, wordt als eerste benaderd wanneer er daadwerkelijk een woning beschikbaar komt.

Zellingstraat
In de Zellingstraat woont u in een modern appartement op de begane grond of op de eerste verdieping. Het complex is gebouwd in 2004 en bestaat uit 25 woningen. Er zijn 2-kamerwoningen en enkele 3-kamerwoningen. De voorzieningen zoals winkels liggen op flinke loopafstand. Het complex heeft een afgesloten binnentuin die de bewoners zelf onderhouden. In de Zellingstraat woont een mix van oudere en wat jongere bewoners en er heerst een rustige sfeer