Hart Lichtjesavond

Op zaterdag 17 februari 2018 organiseren wij alweer de 6e Lichtjesavond deze zal wederom plaatsvinden op de Openbare Begraafplaats in Pernis vanaf 19:00 tot 21:00 uur.

Om de Lichtjesavond zelf tot een succes te maken hebben we ook veel vrijwilligers (vanaf ca. 14 jaar) nodig die verschillende werkzaamheden kunnen uitvoeren zowel overdag als tijdens de avond zelf.

We zoeken...
Hulp bij de opbouw, ben je niet bang je handen uit de mouwen te steken, kun je fakkels in de grond zetten en vullen met olie, heel veel theelichtjes en lantaarns neerzetten, tenten opzetten, tafels sjouwen, kaarsen aansteken, het vuur laten branden en projecten inrichten samen met de projectleiders etc. dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken.

Projectbegeleiders (m/v) die in staat zijn een gastvrije omgeving te realiseren. Je voorziet de bezoekers van een hartelijk ontvangst bij een project waardoor ze zich zeker op hun gemak zullen voelen. Bij vragen ben je in staat uit te leggen wat de bedoeling is van het project welke jij begeleid.

Hulp bij de afbouw, alles wat we overdag hebben opgebouwd moet dezelfde avond weer worden opgeruimd, dus ook hierbij kunnen we alle hulp gebruiken.

Als jij je wilt opgeven is het goed te weten dat je de hele dag buiten bent, je wel van eten en (warm) drinken wordt voorzien maar dat het best wel eens koud kan zijn in februari, dus goed aankleden. Je zelf mag kiezen of je overdag, 's avonds of allebei aanwezig wilt zijn.

Aanmelden kan via ons mailadres: info@lichtjesavondpernis.nl

We houden een vrijwilligers bijeenkomst op zondag 11 februari, aanvang 14:00 uur in de Blauwe Baron op het terrein van VV Pernis. Marcel en Patricia van de organisatie geven een toelichting op de inrichting van de begraafplaats (visie), de gekozen projecten en een toelichting op de taken, die door vrijwilligers uitgevoerd worden. Er vindt een inventarisatie plaats wie waar ingezet kan worden.

Natuurlijk zouden we het liefst vooraf willen weten of je kan komen helpen. Als dit niet lukt, maar je wel wilt komen helpen, kom je dan zaterdag 17 februari melden om 12.00 uur bij ons op de Begraafplaats Pernis.

Commissie Lichtjesavond Pernis
Email: info@lichtjesavondpernis.nl
Postadres: Ring 308, 3195 XS Pernis,
www.lichtjesavondpernis.nl
Marcel de Waard 06-48010687
Patricia Perquin 06-38501960