2018 4 Mei Herdenking Niko Kok

De jaarlijkse herdenking van de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en het voormalig Nederlands-Indië wordt gehouden op vrijdag 4 mei 's avonds om 19.00 uur op de Algemene Begraafplaats aan de Ring 548 te Pernis.

De herdenkingsplechtigheid wordt dit jaar geleid door de dhr. Marcel de Waard van de Commissie Lichtjesavond Pernis. Daaraan voorafgaand zal een leerling van CBS Het Waterschip een gedicht voordragen, vervolgens een gedicht door leerlingen van OBS De Plataan.

Leden van de muziekvereniging O.B.K. luisteren de herdenking op met koraalmuziek. 

Leerlingen van de Pernisse basisscholen Het Waterschip en De Plataan zullen een krans leggen bij het monument. Na afloop zullen zij bloemen uitdelen aan de aanwezigen en is er gelegenheid tot samenzijn en koffie drinken in de aula.

Iedereen die de herdenkingsbijeenkomst wilt bijwonen, wordt verzocht om uiterlijk 18.50 uur op de begraafplaats aanwezig te zijn en zich op te stellen in de nabijheid van het nieuwe monument bij de ingang van de begraafplaats.

De Commissie 4 mei Herdenking Pernis nodigt iedereen van harte uit om de herdenking op de Algemene Begraafplaats  bij te wonen. 

Commissie 4-mei Herdenking Pernis


Foto: Niko Kok