Havenlicht

Eindelijk is het einde van de renovatie van Het Havenlicht in zicht! We zijn druk doende om de verhuizing voor te bereiden. Een groot deel van de medewerkers is aangenomen en we hebben nu ook inzicht in het benodigde aantal vrijwilligers. 

De vrijwilligers hebben in het verleden een groot aandeel geleverd in het reilen en zeilen van Het Havenlicht. Zij gaven aandacht en warmte aan onze bewoners en verhoogden daarmee ook de sfeer en het gevoel van welzijn van de bewoners.

Omdat we van Het Havenlicht weer een sfeervol huis willen maken waar het welzijn van de bewoners voorop staat, hebben we jullie hulp weer hard nodig. Daarom deze oproep om u aan te melden als vrijwilliger. 

Deze oproep geldt natuurlijk ook voor de “oude” vrijwilligers waarvan we in 2017 gedwongen afscheid hebben moeten nemen en die we graag weer terug willen zien.

Wij hebben een speciale informatieochtend georganiseerd op donderdag 3 mei a.s. in het Buurthuis van 10.00- 12.00 uur. Heeft u belangstelling hiervoor, dan kunt u deze ochtend bijwonen. Dan krijgt u informatie over de diverse soorten van vrijwilligerswerk en kunt u zich eventueel aanmelden. 

De informatie ochtend zal begeleid worden door  Corrie van Wijk en Wilma Ketting. Beide zijn straks werkzaam in het “vernieuwde “Havenlicht .

Wij hopen u op donderdag 3 mei in het Buurthuis Pernis, Ring 15 in Pernis, te mogen verwelkomen.