2017 Cd Christmas Fantasy Leen Sekeris

Presentatieconcert kerst CD

Op zaterdag 16 december wordt in de Eben Haëzer kerk, Pastoriedijk 340, Pernis een presentatie kerst CD concert gehouden. Deze kerst CD werd onlangs in deze kerk opgenomen, en is vanaf heden verkrijgbaar.

Het is een zaterdagmiddagconcert dat om 16 uur begint. Er zullen enkele fragmenten van de CD ten gehore gebracht worden.

Er werd medewerking aan de Kerst CD verleend door:

Wilbert Magré – vleugel 
Suzanne Zijderveld – harp
Jolanda v.d. Wege – panfluit 
Henriëtte Tebrugge – dwarsfluit 
Hélène de Bruin – div. blokfluiten 
Jan Teeuw - orgel 
Ingrid Luyten- dirigent

De CD werd opgenomen door OGW records. Met dank aan Leen Sekeris, fotografie omslag en aan Leen Koster voor het gastheerschap. 

Titel van de CD is ‘Christmas Fantasy’ kerstfantasieën over diverse bekende kerstliederen in een muzikaal jasje gestoken. Leuk om te horen, afwisselend. Orgel en piano kom je vaker tegen, maar deze CD geeft meer afwisseling door de diversiteit aan instrumenten én de enthousiaste musici.

De CD is na afloop van het concert verkrijgbaar voor € 15,00. Hiervan wordt € 3,00 per cd afgestaan aan KWF Kankerbestrijding afgestaan.

Leuk geschenk voor de december maand, fijn om naar te luisteren rond kerst.

Kom ook 16 december 16 uur naar de Eben Haëzer kerk, de toegang is vrij, na afloop ontmoeten de musici u graag onder het genot van een drankje. 

Foto: Leen Sekeris