2017 Vikingen Naset

...oftewel 'heel erg bedankt' voor de gastvrijheid die wij mochten ontvangen tijdens ons weekend in Pernis bijna vier weken geleden.

Op woensdagmiddag 20 september 2017  vertrokken wij met een bus vol voetbalspelertjes vanuit Gotenburg/Zweden voor een trainingweekend naar Pernis.

Donderdagmorgen om 9 uur kwamen wij aan bij vv Pernis waar de tenten klaar stonden voor ons verblijf. Omdat iedereen toch wel vermoeid was van de reis bleef de rest van de dag een rustige dag met wat trainingen en andere activiteiten.

Vrijdag werd er gewoon getraind en 's avonds hadden we een wedstrijdje tegen de leeftijdgenoten van vv Pernis.

Zaterdag stond Scheveningen op het schema. De weergoden waren waren heel aardig voor ons en de zon scheen dus de hele dag. Het werd dan ook een heerlijke ontspannen dag met wat voetbal uiteraard, maar ook met een laatste duik in de zee voor dit seizoen. Vanuit Scheveningen was het direct naar de Sluiskop voor een buffet en wat te drinken dat trouwens werd aangeboden door Interforest, ook die wil ik uiteraard bedanken.

Na het eten stond de bus weer klaar om ons naar de Kuip te brengen om de wedstrijd Feyenoord-NAC te bekijken. Nu weet ik niet of het door ons kwam, maar na anderhalf jaar niet meer te hebben verloren in de Kuip kregen ze nu klop met 0-2. Een hele slechte wedstrijd maar dat kon de pret niet drukken voor ons alle. Het was toch een geslaagde avond en dag.

Zondagmiddag, na 's morgens nog eerst wat te hebben getraind, was het weer tijd om onze spullen te pakken en afscheid te nemen van iedereen die voor ons klaar had gestaan.

We hadden nog een lange reis terug naar Gotenburg voor de boeg!

2017 Vikingen Naset Met Vv Pernis

Ik wil ook even gebruik maken om bepaalde mensen speciaal te bedanken:

Als eerste Ellen Noordzij van de PLUS die ons ontzettend geholpen heeft met heel wat benodigdheden voor al die jongens. Ook voor de verassingen die achteraf klaar stonden voor iedereen in de kantine!

Uiteraard wil ik Bakkerij Dekker niet vergeten, waar wij elke dag een paar bakken met brood konden ophalen... Heel lief!

Daarnaast wil ik ook Banibo, Rose Garden en De Sluiskop een dikke pluim geven voor het avondeten dat door jullie allemaal werd bezorgd.

En als laatste, maar zeker niet de minste....vvPernis en dan speciaal Jacco Wemelsfelder, Theo Wilhelm en Vincent Noordzij. Jullie waren fantastisch.

Hoe 'mijn' jongens het allemaal hebben beleefd is moeilijk met woorden te beschrijven, maar ze zullen nog lang praten over deze dagen in Pernis....

TACK.

Leon Kuil
'een trotse Pernisser'