2018 Rotterdamse Vvd

De verkiezingen voor de Rotterdamse gemeenteraad én de Pernisse gebiedscommissie komen nu heel snel dichterbij. Wat de partijen voor de stad willen, maken ze wel duidelijk, maar wat willen ze eigenlijk voor ons dorp? 

Vandaar dat we aan alle Rotterdamse partijen de vraag stelden: wat gaan jullie voor Pernis doen in de komende vier jaar? Vandaag het antwoord van de Rotterdamse VVD:

"Wij staan voor goede voorzieningen in Rotterdamse kernen, zoals Pernis. Bewoners weten beter dan de gemeente wat nodig is voor Pernis. Wij begrijpen dat de stad en Rotterdamse politiek soms ver weg voelen. Daarom hebben wij ons de afgelopen periode samen met bewoners bijvoorbeeld ingezet voor het openhouden van het buitenbad en de stadswinkel. Ook is er dankzij de VVD geïnvesteerd in een kunstgrasveld voor Voetbalvereniging Pernis.

Dicht bij huis kunnen sporten, recreëren en je zaken met de gemeente regelen is voor iedereen prettig. Daarom blijven wij ons ook de komende periode inzetten om de voorzieningen in Pernis op peil te houden. Daar hoort ook een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer bij. Wij willen dat je sneller van en naar Pernis kunt reizen.

VVD Rotterdam