2018 Burendag Poster 1

Op zaterdag 22 september is het weer zover, dan vieren we met zijn allen "Burendag". Ook Commissie.H.Pernis doet weer mee. En dat doen we al voor de 7de keer! Dit jaar is er voor jong en oud iets te doen op ons terrein. 

Om 13.00 uur verzamelen we op de Ring 220 (de parkeerplaats bij het zwembad) voor de sprookjesoptocht. Achter de sprookjesfanfare gaan we in optocht naar het sprookjesfeest. Op het sprookjesfeest ontmoet je de helden van o.a. Paw Patrol, Olaf, Anna en Elsa en nog heel veel andere personages uit je lievelings Disney Films.

Tot 16.00 uur kan je mee swingen en mee springen (want er zijn ook vier luchtkussens) op de hippe beats van kinder dj Blijwin. 

Op school worden flyers met tickets uitgedeeld voor .o.a. gratis suikerspin, popcorn, ranja en voor poffertjes. Zit je nu niet in Pernis op school, geen probleem: vraag op het terrein even naar "Anja" en ook jij krijgt dan tickets!

Bij de ingang van ons terrein vind je Buurtvereniging De Baan. Zij hebben een Buurtboom... Nieuwsgierig wat dit is? Loop dan vooral even binnen bij hen! Ook kunnen de kinderen hier knutselen en worden er foto's gemaakt. Voor de ouders wordt hier een kopje koffie of thee geschonken.

Vanaf 16.00 kan er worden genoten van een optreden van Andre(a) Hazes. Na afloop is er gelegenheid tot een Meet & Greet.

Vanaf 17.00 speelt Twan Kersten met zijn band The Eastway (muziek van o.a. Johnny Cash)! 

Dit alles vind plaats op het terrein van Commissie.H.Pernis: Ring 604a in Pernis.

Maandag 10 september om 11:15 uur is er een interview met Chantal Quak van het programma Dwars door Rijnmond met Commissie.H.Pernis over ons Evenement "Burendag".