2017 Vrijwilligersmarkt Buurthuis

Vrijwilligerswerk,  iets voor u? 

Een kijkje in de keuken, sfeer proeven en oriënteren op wat er mogelijk is

‘Vrijwilligerswerk iets voor u?’ is voor geïnteresseerden in vrijwilligerswerk. Op deze manier kun je actief kennis maken met Pernisse vrijwilligersorganisaties. Kortom, een mooi moment om uw aanbod aan vrijwilligerswerk te laten zien en een goede gelegenheid om nieuwe vrijwilligers te werven. Het programma bestaat uit: 18.00-19.00 Korte inleiding en workshop voor vrijwilligers (een oriëntatie op vrijwilligerswerk en vrijwilligerstest). 19.00-20.00 Kennismaking met organisaties in Pernis op de “markt”.

Het is de bedoeling dat er afspraken gemaakt met de organisaties om eerst een keer mee te lopen en zo sfeer te proeven ‘op locatie’. Door één of twee keer mee te lopen krijg je als vrijwilliger een goede indruk van de organisaties. Als het klikt kunnen verdere afspraken gemaakt worden.

Voor wie: Alle Pernissers zijn welkom om zich te informeren over vrijwilligerswerk. Daarnaast worden mensen persoonlijk uitgenodigd om zich te oriënteren op de mogelijkheden van vrijwilligerswerk als invulling voor de tegenprestatie.

Wat vragen we van u als organisatie? Graag nodigen wij u en uw organisatie uit om deel te nemen aan de vrijwilligersmarkt ‘Vrijwilligerswerk iets voor u?’ op dinsdag 26 september van 19.00 – 20.00 in Huis van de Wijk buurthuis Pernis. Op deze markt kunt u kennismaken met potentiële vrijwilligers uit Pernis. Wij verzoeken u (als dit er is) folders, materiaal, en vacatures mee te nemen.

De inloop start om 17.30 uur en het is mogelijk om een broodje mee te eten.  Aanmelden hiervoor kan via directie@welzijnpernis.nl of 010-4161633. Hier kan je ook terecht voor meer informatie.

Buurthuis Pernis - Huis van de Wijk Ring 15