2017 Zwembad Mei

2017-zwembad-mei.jpgBeste mensen,

Het zwembad is al weer een aantal weken open. En met het weer mogen we niet klagen. Volop zon, dus volop zwemplezier!

Voorafgaand aan het seizoen hebben we met een groep vrijwilligers het zwembad schoongemaakt, de kleedkamers en toiletten weer laten blinken en de straat en de tuinperken onkruid vrij gemaakt. Onkruid blijft echter groeien waar je het niet wilt hebben, dus dat zijn ook werkzaamheden die tijdens het seizoen gedaan moeten worden.

Met subsidiegelden is een pingpongtafel aangeschaft waar veel gebruik van wordt gemaakt. Voor de zonaanbidders zijn ligstoelen gekocht en voor de waterratten mobiele waterpolodoelen en een drietal drijvende speelattributen.

Om de kosten van het zwembad te drukken worden vrijwilligers ingezet voor hand- en spandiensten. Zoals de uitleen van de ligbedden, de horeca en het toezicht. Nu rust dit op een klein groepje mensen. Enthousiaste mensen, die ook nog eens extra activiteiten willen organiseren. Maar ook zij hebben hun werk, huishouden, kinderen, vakantie, vrije tijd, etc.

Om het ook voor hen leuk te houden en voor het behoud van het zwembad willen we deze groep vrijwilligers uitbreiden.

Vindt u het leuk om af en toe bij te springen (wanneer het u uitkomt) geeft u dan op. Dat kan door een mail te sturen via deze link.

Wij geven deze namen door aan het zwembadpersoneel. Bij grote drukte kunt u door hen benaderd worden.

Wij hopen op vele positieve reacties,

Met vriendelijke groet,
Namens stichting Zwembad Pernis
Janny van Wingerden